41a Pujada als Àngels des de la Pera

17/10/2023

La sortida també inclourà un concurs de fotografia i un concurs d’allioli

Aquest diumenge 22 d’octubre la Jo.Pe.Pu. i l’Ajuntament de la Pera tornen a organitzar una nova edició de la Pujada als Àngels des del municipi. I ja en van 41! La sortida serà a les 9 h des de Can Condom i hi haurà esmorzar i obsequi a mig camí. Serà a les 12 h quan tindrà lloc la missa solemne al Santuari de la Mare de Déu dels Àngels. Les inscripcions ja es van dur a terme el dissabte 14 i diumenge 15 d’octubre a l’Ajuntament.

La sortida també inclourà un dinar popular (15 euros) a base d’amanida verda, fideuà, botifarra i patates xips, poma i coca i vi i aigua. Cal tenir present que cal portar plat, got, coberts, taula i cadira.

Dos concursos per complementar la sortida
La sortida també inclourà un concurs de fotografia i un concurs d’allioli. Per participar al de fotografia cal enviar una foto al llarg de la jornada a l’instagram @jo.pe.pu o jopepujopepu@gmail.com: s’anunciarà el guanyador havent dinat. D’altra banda, per participar al concurs d’allioli, cal venir amb ganes de fer un bon allioli a dalt als Àngels després de la missa: el guanyador/a el decidiran els comensals.