Ampli ventall d’activitats a la Festa Major de la Pera 2023

19/05/2023

Sopar de germanor, nit jove, animació infantil, vermut musical, concerts, dj’s, sardanes, missa solemne i molt més: la celebració serà els propers dies 2, 3 i 4 de juny

Sopar de germanor, animació infantil, vermut musical, nit jove, concerts, dj’s, sardanes, missa solemne i molt més. Els propers dies 2, 3 i 4 de juny la Pera celebra la Festa Major amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics. A través d'aquest enllaç es pot consultar amb detall el cartell d'enguany.

La celebració perenca arrencarà el divendres 3 de juny amb el tradicional Sopar de Germanor a la plaça de l’Església. Cadascú es porta el seu sopar i hi ha servei de bar, taules i cadires a càrrec de la JO.PE.PU. L’acte inclourà l’elecció de l’hereu i a pubilla de la Festa Major d’enguany i alguna sorpresa més.

L’endemà, dissabte, la programació continuarà amb la projecció de fotografies del municipi cedides per autors/es diversos/es: durant tot el dia, de 10 a 20 h, a les Sales de Dalt del consistori. A les 12 h del migdia, vermut musical a la plaça de l’Església amb membres de l’Orchestra Fireluche. I serà dia de concerts: a les 17 h, animació infantil amb Viri-Virom; a les 18.30 h, concert amb arena i la veu del bosc. I a mitjanit, al Polivalent, tindrà lloc la Nit Jove amb Banda Neón i sessió de Celtic DJ’s i DJ Teixi.

El diumenge la programació arrencarà de bon matí amb la missa solemne a les 10.45 h, que es farà amb l’acompanyament d’una cobla en en honor a la Santíssima Trinitat. Tot seguit, hi haurà sardanes vermut a la plaça Major. La cloenda serà a la tarda, a partir de les 18 h, quan hi haurà el concert de Festa Major i el ball de fi de festa amb l’Orquestra Selvatana.

Cal tenir present que la gent del poble pot recollir les entrades a l’Ajuntament: 972488205. La Festa Major, organitzada per l’Ajuntament de la Pera i la Jo.Pe.Pu., es fa amb la col·laboració de la Diputació de Girona i Albó Festes.

 

Informació addicional