Ampli ventall d’activitats a la Festa Major de la Pera, els dies 24, 25 i 26 de maig

16/05/2024

La celebració inclourà activitats com un sopar popular, vermut musical, concerts, dj’s, exposició, animació infantill, sardanes o missa solemne amb acompanyament de cobla, entre d'altres

Sopar popular de germanor, una exposició de ceràmica, un vermut musical, animació infantil, nit jove, concerts, dj’s, sardanes, missa solemne i molt més. Els propers dies 24, 25 i 26 de maig la Pera celebra la Festa Major amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics. A través d'aquest enllaç es pot consultar amb detall el cartell d'enguany

La celebració perenca arrencarà el divendres 24 de maig yamb el pregó inaugural, que anirà seguit del tradicional Sopar Popular a la plaça de l’Església, organitzat per la Jo.Pe.Pu. i acompanyat d’animació. El menú d’enguany, amb un preu de 10 euros inclou pa amb tomata, patates xips, amanida, botifarra, coca, vi i aigua, alhora que també hi ha opció vegetariana. Cal tenir present que s’ha de portar plat got i coberts.

L’endemà, dissabte, la programació continuarà amb una exposició de ceràmica a les sales de dalt de l’Ajuntament, a partir de les 11 h (alhora durant el dissabte de 10 a 21 h s’hi reproduïran obres de de teatre). Serà a les 12 h quan tindrà lloc un vermut musical a plaça a càrrec del músic local DJ Merey. A la tarda la programació continuarà amb animació infantil a càrrec de Jordi Tonietti, seguit d’un concert de La Veu del Bosc. 

La Festa Major continuarà a mitjanit al Polivalent, on tindrà lloc la Nit Jove amb concert de Banda Neón i sessió de Celtic DJ’s i DJ Martin. L’antrada serà gratuïta.

El diumenge la programació arrencarà de bon matí amb la missa solemne a les 10.45 h, que es farà amb l’acompanyament d’una cobla. Tot seguit, hi haurà dues sardanes a la plaça. La cloenda serà a la tarda, a partir de les 18 h al Polivalent, quan hi haurà el concert de Festa Major i el ball de fi de festa amb l’Orquestra Selvatana. 

La Festa Major, organitzada per l’Ajuntament de la Pera i la Jo.Pe.Pu.,, es fa amb la col·laboració de la Diputació de Girona i Albó Festes.