Ampli ventall d’activitats a la Festa Major de la Pera

01/06/2022

Sopar de germanor, torneig de futbol sala infantil i per a adults, nit jove, concerts, dj’s, sardanes, missa solemne i molt més: la celebració serà els propers dies 10, 11 i 12 de juny

Sopar de germanor, torneig de futbol sala infantil i per a adults, nit jove, concerts, dj’s, sardanes, missa solemne i molt més. Els propers dies 10, 11 i 12 de juny la Pera celebrarà la Festa Major amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics. A través d'aquest enllaç es pot consultar amb detall el cartell d'enguany.

La celebració perenca arrencarà el divendres 10 de juny amb el tradicional Sopar de Germanor a la plaça de l’Església. Cadascú es porta el seu sopar i hi ha begudes, taules i cadires a càrrec de la JO.PE.PU. L’acte inclourà l’elecció de l’hereu i a pubilla de la Festa Major d’enguany i alguna sorpresa més.

L’endemà, dissabte, la programació continuarà amb el Torneig de Fubol Sala: a les 17 h, l’infantil (fins a 15 anys); i, a les 19 h, el d’adults a partir de 15 anys. L’acte comptarà amb servei de bar i serà a la pista de l’escola. Les inscripcions es poden fer a l’Anna Asencio, al telèfon 699 76 25 28, via whatsaap. Durant l'activitat el patí de l'escola oferirà entreteniments diversos per a la mainada.

La Festa Major continuarà a mitjanit al Polivalent, on tindrà lloc la Nit Jove amb concert de l’Orquestra Mitjanit i sessió de Celtic DJ’s i Makita DJ’s. L’antrada serà gratuïta.

El diumenge la programació arrencarà de bon matí amb la missa solemne a les 10.45 h, que es farà amb l’acompanyament ‘duna cobla. Tot seguit, hi haurà sardanes a la plaça Major. La cloenda serà a la tarda, a partir de les 18 h, quan hi haurà el concert de Festa Major i el ball de fi de festa amb l’Orquestra Selvatana.

Cal tenir present que la gent del poble pot recollir les entrades els dies 7, 9 i 10 de juny de les 11 a les 14 h a l’Ajuntament. La Festa Major, organitzada per l’Ajuntament de la Pera, es fa amb la col·laboració de la Diputació de Girona i Albó Festes.