Camí d’Art del Dolmen de la Pera: un acte artístic col·lectiu i participatiu

17/02/2023

La proposta gratuïta tindrà lloc els dies 17 i 19 de març i vol servir per descobrir i homenatjar la construcció megalítica a través de l'art col·lectiu veïnal

Els propers dies 17 i 19 de març el municipi viurà un seguit d’activitats participatives gratuïtes vinculades al Dolmen de la Pera i organitzades per la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de la Pera. El Camí d’Art el Dolmen de la Pera té l’objectiu d recuperar i valorar el patrimoni natural arqueològic, històric i cultural a partir de l’art i la implicació veïnal. Així, el consistori convida a tothom a participar en el projecte, un concepte ideat per l’artista i terapeuta ocupacional, María Romero Morillo, adaptat al context de la Pera amb el suport dels artistes locals Michelle Wilson i Mike Duff. La proposta es farà en dues parts i compta amb el suport i la participació de l’alumnat de l’Escola Pedra Blanca.

Arrencarà el divendres 17 de març al Polivalent de la Pera: a les 3 de la tarda tindrà lloc la presentació del projecte. I mitja hora més tard, a les 2/4 de  4, arrencarà el procés de creació d’obres artístiques biodegradables entre totes les persones participants.

I la proposta continuarà el diumenge 19 de març a la plaça de l’Església de la Pera. A 2/4 d’11 sortirà una caminada cap al Dolmen. Es preveu que a partir de 2/4 de 12 arrenqui la composició conjunta de totes les obres artístiques. Clourà a la una, amb la corresponent inauguració i un dinar compartit (entrepà i/o carmanyola). A més també es poden portar instruments musicals.