Canvi en el sistema de cobrament de la taxa municipal d’escombraries de la Pera

11/03/2022

Enguany ja no es cobrarà a través de la factura d’aigua, sinó que serà en un rebut de taxa viària d’escombraries a través del Consell Comarcal del Baix Empordà

A partir d’aquest 2022 la taxa d’escombraries municipal de la Pera ja no es cobrarà a través de la factura d’aigua, sinó que serà en un rebut de taxa viària d’escombraries a través del Consell Comarcal del Baix Empordà (CCBE). Així, hi haurà un sol rebut anual i el període voluntari serà de l’1 d’abril al 31 de maig.

S’ha procedit a fer una revisió de tots els contribuents. Els que s’han modificat perquè alguna de les seves dades o tarifa eren incorrectes rebran un tríptic per fer efectiu el seu rebut a qualsevol oficina de CaixaBank SA “La Caixa”, Banc de Sabadell o Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, presentant el tríptic que prèviament se’ls haurà tramès, o bé als Caixers automàtics de Servicaixa. Alhora, també es pot tramitar per Internet a la pàgina del CCBE (www.baixemporda.cat). Si no es rep el tríptic és que no hi ha cap canvi i el rebut serà carregat al compte bancari on es tingui domiciliat actualment.

Per tal d’informar la ciutadania d’aquest canvi en el sistema de cobrament de la taxa d’escombraries dilluns es va publicar un ban d’alcaldia: es pot consultar a través dels documents adjunts a aquesta publicació.