Ja es pot consultar en línia el nou número del full informatiu municipal Aviam

27/12/2023

La publicació ha estat redissenyada per tal de fer-la més visual i dinàmica

Jus abans de Nadal s'ha imprès i repartit  la nova edició de l’Aviam, el full informatiu municipal de la Pera. Alhora, a partir d'avui mateix, el nou número també es pot consultar en línia a través d'aquest enllaç

La publicació ha estat redissenyada per tal de fer-la més visual i dinàmica. Alhora conté el doble de pàgines que tenia fins ara, cosa que ens permetrà fer-hi entrar més contingut i disposar d'una tipografia més gran. D’altra banda s'hi ha incorporat, de moment, dues seccions noves: El racó de l’escola, on en cada número l’alumnat de l’Escola Pedra Blanca explicarà coses del seu dia a dia, i l’Entrevista de l’Arcalde (si, arcalde amb r, tal com es diu a l’Empordà) que amb el títol “Herois del Silenci” donarà a conèixer persones més o menys desconegudes que amb la seva feina diària, fan que el poble funcioni: que ragi aigua, que desapareguin les escombraries, que es buidin les papereres o que arribin les subvencions. 

L’informatiu en paper recull les darreres novetats d’interès general i es fa arribar a les llars del municipi amb l’objectiu que tota la població estigui al dia de l’actualitat municipal. Per a qualsevol proposta comunicativa s’hi pot contactar a través del correu electrònic comunicacio@lapera.cat.