L'Ajuntament de la Pera estrena nou web

13/02/2022

El portal té l’objectiu de millorar la comoditat de les persones usuàries pel que fa a la navegació, conservant i ampliant les seccions de consulta i optimitzant l’estructura i l’apartat visual

L'Ajuntament de la Pera estrena avui nou web amb l’objectiu de millorar la comoditat de les persones usuàries pel que fa a la navegació, conservant i ampliant les seccions de consulta i optimitzant l’estructura i l’apartat visual. Si bé encara falta ultimar-hi alguns detalls, des d'avui ja es pot visitar el nou espai a www.lapera.cat.

El nou portal està totalment renovat pel que fa a l’estètica, però també a l’eficiència i a l’estructura. La pàgina esdevé un espai informatiu de referència on les persones visitants podran consultar l’actualitat, l’agenda, les últimes notícies o informació relativa al consistori i als membres de govern. Però també podran fer ús del web per efectuar i presentar tràmits electrònics i rebre avisos d’alt interès municipal i ciutadà.

El nou web se suma als canals de comunicació ja existents, com per exemple les xarxes socials municipals (instagram, facebook i canal informatiu municipal via SMS) o la revista d’informació municipal Aviam?.