L'Orchestra Fireluche presentarà el disc que van crear amb Pau Riba el proper 18 de juny a la Pera

13/05/2022

Serà a les 22 h, a la plaça Catalunya en el marc del festival Ítaca, i les persones residents a la Pera poden adquirir entrades anticipades per 12 euros al local social l’Escola

L'Orchestra Fireluche oferirà un concert molt especial a La Pera: la presentació de 'Segona Florada', l'àlbum que van crear amb Pau Riba. L'actuació del conjunt de la Cellera de Ter serà el dissabte 18 de juny a les 22 h, en el marc del festival Ítaca a la plaça Catalunya. Si bé les entrades tenen un cost de 15 euros, cal tenir present que les persones residents a la Pera poden adquirir entrades anticipades per 12 euros al local social l’Escola. 

La formació gironina i el músic i escriptor van començar a col·laborar l'any 2013 i va néixer una història d'amor que va culminar amb la publicació del disc conjunt Ataràrxia, el 2019. L’Orchestra Fireluche presenta ara la continuació natural d'aquella proposta amb un nou treball que porta per títol Segona florada. En aquest nou disc -assegura la banda- les noves flors melòdiques, plantades a quatre mans tant pel cantant com per l’orquestra dins el mateix jardí original, es combinen ara amb noves veus i bulbs guardats de flors ja clàssiques, fent reviure un espectacle que, si bé semblava estroncat de soca-rel, ara floreix de bell nou damunt uns escenaris àvids de sentir-se posseïts per les noves cançons d’un dels nostres més grans poetes.