Nou curs a la Pera amb una àmplia oferta d’activitats per a tots els gustos i edats

07/09/2022

El polivalent i les sales de dalt de l'Ajuntament de la Pera acolliran classes de dansa, zumba, ceràmica, música, art, anglès, repàs i molt més

Ja ha arrencat un nou curs escolar i el municipi encarrila un setembre que es presenta farcit d’un ampli ventall d’activitats per a tots els gustos i per a totes les edats. Les activitats tindran lloc al Polivalent de la Pera o a les sales de dalt de l’Ajuntament i es detallen a continuació, amb els corresponent contacte per sol·licitar més informació i tramitar la inscripció. Alhora, aquesta publicació s'anirà actualitzant quan vagin consolidant-se més propostes.

Matí de danses africanes al Polivalent de la Pera
Una de les novetats serà el proper diumenge 18 de setembre: el Polivalent acollirà un matí de danses africanes per tal d’experimentar amb la vitalitat d’aquests ritmes, que ajudaran a tonificar el cos. Hi haurà un taller de dansa tradicional mandinga amb Lía Seoane i amb percussió en directe de 10 a 12 h. Seguidament s’oferirà un taller de mbalax, una dansa popular i urbana: serà a càrrec d’Oumar Ngom, de 12.30 a 13.30 h. El preu d’inscripció és de 35 euros i es pot consultar més informació al telèfon 651807529 o al correu susana.j@gmail.com.

Classes de ball social
Un any més tindran lloc les classes de balls socials (balls de saló), que arrencaran a mitjans d’aquest mes de setembre. Les classes es faran al Polivalent de la Pera, els dijous al vespre i els dissabtes a la tarda. Hi haurà 3 nivells: avançat (dissabtes a les 19 h), intermig (dijous, a les 19.30 h) i iniciació (dissabte o dijous, en funció de les inscripcions) les classes es fan els dissabtes. S’ensenyaran balls que es podran ballar a qualsevol festa major o sala de ball. De pasodobles a tangos, passant per vals, txa-txa-txa, bolero, samba, rock, cúmbia, mambo o merengue, entre d’altres. Per a més informació es pot contactar al telèfon 629130724.

Classes de dansa
Classes de ballet, contemporani o estiraments per a totes les edats. Serà a al Polivalent de la Pera, en frups reduïts a càrrec de Queralt Andreu. Per a més informació es pot contactar al telèfon 608135886.

Sessions de zumba
Una de les activitats esportives que enguany es tornarà a oferir setmanalment al municipi és el zumba. Les sessions tindran lloc cada dimarts a la tarda al Polivalent, a càrrec de la instructora Marta Pla: de 16.45 a 17.45 h, sessió per a mainada; i, més tard, de les 18.45 a les 19.45 h, zumba per a adults. Més informació al 647761465.
El zumba és una modalitat esportiva creada el 1994 pel ballarí i coreògraf colombià, Beto Pérez. Consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, cosa que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories.

Classes de piano i de música per a infants i adults
A partir d’octubre, les sales de dalt de l’Ajuntament de la Pera acull classes de sensibilització musical (4-6 anys), piano, llenguatge musical, composició, harmonia moderna i classes per a adults i sèniors. Montse Miàs, professora local amb molta experiència, llicenciada pel Berklee College of Music de Boston, imparteix les classes combinant el sistema pedagògic europeu i l'americà. Les sessions són divertides i l’alumnat gaudeix aprenent a tocar les seves cançons preferides. A més, a final de curs i per Nadal es fa un concert a l'Església de Sant Isidre, on cada alumne toca dues cançons del seu repertori. Per a més informació, les persones interessades poden contactar al telèfon 634707926.

Classes d’art per a mainada
La tardor vinent les sales de dalt de l’Ajuntament de la Pera acolliran classes d’art per a mainada. Serà a partir de l’octubre, els dilluns i els dimecres de 17 a 19 h. Les inscripcions poden fer-se a fins el 23 de setembre trucant al 972 488 205.

Classes de ceràmica
Seran cada dilluns de 10 a 13 h i els dijous de 17 a 20 h, a les sales de dalt de l’Ajuntament de la Pera. Arrencaran a l’octubre i es poden fer inscripcions fins el 23 de setembre, trucant al 972488205.

Classes de repàs i d’anglès
Seran a partir de l’octubre a les sales de dalt de l’Ajuntament. Es faran classes de reforç i/o ajuda amb els deures (des d’Educació Primària i fins a Batxillerat). Alhora es farà classes d’anglès per a infants i adults fins a nivell B2. Seran impartides Per Queralt Andreu, estudiant d’enginyeria electrònica, i es pot consultar més informació al 608135886.