Passi del documental de ‘El refugi de la dona visible1982-1989’ al Castell Gala-Dalí per la gent del municipi

12/09/2022

Més d’una trentena de persones van poder assistir a la projecció de la peça que clou la trilogia documental 'Salvador Dalí, a la recerca de la immortalitat' produïda per la Fundació Gala-Salvador Dalí sota la direcció de David Pujol

Aquest divendres passat es va fer un passi del documental ‘El refugi de la dona visible1982-1989’ al Castell Gala-Dalí en exclusiva per a la gent del municipi. Hi van poder assistir més d’una trentena de persones. La peça documental tanca la trilogia 'Salvador Dalí, a la recerca de la immortalitat', que inclou tres documentals produïts per la Fundació Gala-Salvador Dalí, dirigits per David Pujol, realitzats per DocDoc Films i distribuïts per Versión Digital.

‘El refugi de la dona visible1982-1989’ fa el relat de fets poc coneguts sobre la darrera etapa a la vida d'un Dalí en declivi físic i abatut per la pèrdua de la seva dona Gala i la proximitat de la mort. Reclòs al castell de Púbol que uns anys enrere va regalar a Gala, un Dalí feble ho dona tot per perdut. Només una persona, Antoni Pitxot, artista i amic de tota confiança li dona la clau per assolir la immortalitat tan anhelada: tornar a pintar. El documental mostra com la pintura tornarà a ser la seva gran obsessió.