Una seixantena de persones participen al Camí d’Art del Dolmen de la Pera

22/03/2023

Es fa un bon balanç d'una proposta participativa que ha servit per recuperar i valorar el patrimoni natural arqueològic, històric i cultural a partir de l’art i la implicació veïnal

Va arrencar el divendres 17 de març i va cloure el diumenge 19 i el balanç és ben positiu. Divendres l’alumnat de l’Escola la Pedra Blanca de la Pera es va bolcar a treballar en obres artístiques decoratives biodegradables que havien de servir per guarnir el Dolmen de la Pera. El diumenge una seixantena de persones van trobar-se a la plaça de l’Església de la Pera, d’on va partir una caminada cap al Dolmen. A tocar del mig dia va començar el procés de composició conjunta de totes les obres artístiques: a través d'aquesta publicació es poden veure diverses imatges de la jornada de diumenge.

El Camí d’Art el Dolmen de la Pera s’ha fet amb l’objectiu de recuperar i valorar el patrimoni natural arqueològic, històric i cultural a partir de l’art i la implicació veïnal. El concepte ideat per l’artista i terapeuta ocupacional, María Romero Morillo, va ser adaptat al context de la Pera amb el suport dels artistes locals Michelle Wilson i Mike Duff. La proposta va comptar amb el suport i la participació de l’alumnat de l’Escola Pedra Blanca.